Klanttevredenheid is een must!

Ervan uitgaan dat een klant tevreden is, lijkt een vanzelfsprekendheid. Maar voordat dit het geval is word uw organisatie (on)bewust gekeurd en gewogen. De klant bepaalt immers of bv. een restaurant recht op bestaan heeft. Servies en tafels moeten hier hygiënisch schoon zijn. Vloeren en het toilet moeten overal verwelkomend zijn. Patiënten in een zorginstelling verwachten/ eisen dat de hygiëne in orde is. De lopende band bij de supermarkt, de hotellobby, het personeel en de kleding die men draagt, ja zelf het schoonmaakdoekje waarmee u de tafel afneemt kan een doorslaggevende factor zijn. Elke organisatie in de institutionele markt heeft zo zijn aandachtspunten waarop uw gast bepaald of u recht op bestaan heeft.
Producten en doseerapparatuur worden samen met laboratoria ontwikkeld, getest en bewaakt op kwaliteit. Er wordt continu geïnvesteerd in uitbreiding van het productpakket vanuit vragen vanuit de markt en onze klanten.

Aandacht voor u en uw klanten

Clean-Pro begrijpt u als onze klant, maar ook de bezoekende klant die aan al deze uitspanningen (on)bewust gehoor geeft. Clean-Pro geeft oplossingen hoe iedereen tevreden blijft. Er moet namelijk wel op een efficiënte wijze een bedrijf gerund worden. Het moet op een verantwoorde manier gebeuren. Uiteraard met een sprankelend hygiënisch eindresultaat. Om dit te bereiken is het lezen van een productlabel niet voldoende, daarom kiest men voor Clean-Pro wij geven persoonlijk advies en service een nieuwe dementie.

Klein maar groot in leveren van prestaties

Clean-Pro is (nog) niet de grootste speler in het hygiëne segment, althans niet in de bulkpartijen van reinigingsmiddelen. Aangaande service en kennis van zaken denken wij zeker wel een unieke uitgangspositie te hebben. Dat producten uiteraard kwalitatief van het hoogste niveau moeten zijn is voor ons eigenlijk een vanzelfsprekendheid. Rekening houden dat de producten afbreekbaar moeten zijn in het milieu. Prettig moeten zijn om mee te werken. Ze mogen geen nare geurtjes achterlaten. Een sprankelend hygiënisch eindresultaat geven. En schadelijke bacteriën doden. Dit alles is mogelijk met Clean-Pro.

Ontzorgen

Onze slogan “more than hygiene / meer dan hygiëne”, geeft aan waar we voor staan. Wij weten hoe we u en uw organisatie het best kunnen laten functioneren op hygiëne gebied. Wij bieden u de service om te ontzorgen op dit vlak, zelfs advies geven op andere vlakken qua aankoop van machines is ons niet vreemd. Clean-Pro claimt al deze kennis in huis te hebben, maar begrijpen dat u voorbeelden wilt zien. neem vrijblijvend contact op met ons. Wij reageren meteen!