Water is één van de belangrijkste hulp-middelen in de horeca en grootkeuken.

Vaatwas- of glazenspoelmachine, koffiezetapparatuur, ijsblokjesmachine of combisteamer moeten altijd de juiste waterkwaliteit hebben om de kwaliteit, levensduur, bedrijfszekerheid en de efficiëntie te waarborgen.  

Waterontharders

Voor o.a. vaatwasmachines, steamers en koffiezetmachines heeft Water-Pro een serie kleine compacte en volautomatische waterontharders beschikbaar. De ECO-range voor bovenstaande apparatuur en  voor totale gebouw en/of huis ontharding hebben wij de EURO-range ontharders. Voor grotere capaciteiten hebben we op maat gemaakte oplossingen

Osmoseapparatuur.

Voor vaatwas- en glazenspoelmachines is het belangrijk dat het glaswerk en het servies schoon en glanzend uit de machine komt en direct klaar voor gebruik is. Indien alleen leidingwater, zonder zuivering, gebruikt zou worden, dan zal na droging      een zeer irritante aanslag in de vorm van vlekken en strepen aanwezig zijn. Hierdoor wordt poleren noodzakelijk met als gevolg onnodige breuk en extra arbeidskosten. Water-Pro heeft voor deze systemen een serie osmosesystemen ontwikkeld die dit voor U oplossen.

Advies voor uw situatie? neem vrijblijvend contact op met ons. Wij reageren direct!